I dessa virustider är det viktigare än någonsin att stötta handeln i centrum.
De flesta är drabbade av Corona-viruset, på ett eller annat sätt. Några har blivit smittade, många känner oro. Vi i Borås City vill understryka att vi har öppet för alla, även för dem som inte kan komma hit. Vissa butiker erbjuder till exempel e-handel och fri hemleverans.

Med rådande tider kommer butikerna i stan tills vidare hålla stängt på söndagarna. Det innebär att vi förflyttar fokus från shopping till häng på många av våra mysiga caféer och restauranger som fortsatt håller öppet.

Tors 26/3 – sön 29/3 kommer alla aktörer (gäller ej butikerna under söndagen) i stan ges möjlighet att flytta ut delar av sin verksamhet på gatan för att möjliggöra till försäljning och servering utomhus. Det innebär att man som besökare kan känna, klämma och förtära mat och dryck utan att behöva gå in.

Läs mer här
Meny
Aktuellt

Följ fotbollsfesten i Borås City

Fotbolls-VM närmar sig med stormsteg och självklart kan ni se alla matcher mitt i stan!

Under fotbolls-VM kan ni följa alla matcher, hitta den rätta känslan och gemenskapen och såklart äta och dricka något gott under tiden på flera olika platser runt om i stan. Matcherna visas på Sagateatern, Hötorget, O’learys, Stars n’ Stripes, Orangeriet, Pitcher’s, Restaurang Kök’et och Café Viskan.
Boras.com-bloggen har skrivit ett inlägg om vad ställena finns, hur ni bokar bord och annan bra-att-ha-info, trevlig läsning!

Vi ses på stan

 

Presentkort

Läs mer om hur du köper och löser in våra presentkort.

Vår verksamhet

Vilka är vi? Vad gör vi? Vad vill vi? Lär dig mer om oss.

Sommartorsdagarna®

Välkända artister varje torsdag hela sommaren.