I dessa virustider är det viktigare än någonsin att stötta handeln i centrum.
De flesta är drabbade av Corona-viruset, på ett eller annat sätt. Några har blivit smittade, många känner oro. Vi i Borås City vill understryka att vi har öppet för alla, även för dem som inte kan komma hit. Vissa butiker erbjuder till exempel e-handel och fri hemleverans.

Med rådande tider kommer butikerna i stan tills vidare hålla stängt på söndagarna. Det innebär att vi förflyttar fokus från shopping till häng på många av våra mysiga caféer och restauranger som fortsatt håller öppet.

Tors 26/3 – sön 29/3 kommer alla aktörer (gäller ej butikerna under söndagen) i stan ges möjlighet att flytta ut delar av sin verksamhet på gatan för att möjliggöra till försäljning och servering utomhus. Det innebär att man som besökare kan känna, klämma och förtära mat och dryck utan att behöva gå in.

Läs mer här
Meny
Aktuellt

Julaktiviteter i Borås City 15-16 december

Julmarknader på Hötorget

Nu i helgen fylls Hötorget upp av två olika julmarknader. Varmt välkomna att hitta julklappar, julstämning och innovativa idéer.

Lördag 15 december
På lördag fylls Hötorget med marknadsstånd från flera olika lokala hantverkare och producenter. En utomhusmarknad där julkänslan är en viktig ingrediens och där du kan strosa omkring bland olika marknadsstånd.

På lördag mellan kl 12-16 kommer ett 10-tal olika hantverkare och producenter till Hötorget för att verkligen sprida julstämning. Det kommer att finnas ekologiska leksaker,  ekologisk choklad, stickat och virkat hantverk och mycket mer!

Även tomten gästar Borås City i helgen och finns på plats i Pallashusets entré under både lördag och söndag kl 12-14. Alla barn är välkomna att hälsa på tomten, lämna önskelista eller bara ge honom en kram.

Söndag 16 december
På söndag mellan kl 12-16 fyller våra UF-företag upp Hötorget med alla sina innovativa och intressanta företag! En marknad som genomförs för fjärde gången och som börjar bli en uppskattad tradition.

UF-företagen kommer bjuda på en rolig marknadsdag där man kommer kunna handla massor med spännande och innovativa produkter. I år är de närmare 35 stycken företag som ställer ut.

Även under söndagen gästar tomten Borås City och finns på plats i Pallashusets entré kl 12-14. Alla barn är välkomna att hälsa på tomten, lämna önskelista eller bara ge honom en kram.

Presentkort

Läs mer om hur du köper och löser in våra presentkort.

Vår verksamhet

Vilka är vi? Vad gör vi? Vad vill vi? Lär dig mer om oss.

Sommartorsdagarna®

Välkända artister varje torsdag hela sommaren.