Meny
Aktuellt

Julfest hos The Company!

Hos The Company finns lokalerna för alla olika storlekar på sällskap inför julfesten, de hjälper er att skräddarsy allt efter era önskemål!

The Food Company passar det stora sällskapet som har eget tema på julfest eller vill ha hjälp med att fixa hela festen. Gamla Matsalen & Teatern passar för lite mindre sällskap. Frukost, lunch eller middag. På PUMPHUSET tar vi hellre en öl eller ett glas bubbel istället för glögg! Vi skippar dans kring granen till fördel för sköna toner från Ya Ya Men.

PUMPHUSET (fr 2 p)
Pumphuset bjuder in till 6 kvällar med Vinter BBQ och sköna toner från Ya Ya Men. Från grillen kommer kött, fisk & vinterprimörer som kryddas med julens smaker. Passar alla sällskap som vill njuta av god mat och grym stämning.

Med en blandning av gamla och nya kända låtar som få andra spelar, framförda med musikalitet och glimten i ögat överraskas publiken. De väljer låtar enligt devisen – musik ni inte visste att ni ville höra!

* VINTERBBQ med middag och underhållning 545 kr/p (473 kr ex. moms) *

Ni kan även välja till en ÖL- eller varför inte en BUBBELPROVNING för att göra det ännu festligare! Vi tar emot er i en lokal i anslutning till Pumphuset och har flera olika upplägg att erbjuda.

GAMLA MATSALEN & TEATERN  (30-100 p)
I Gamla Matsalen och Teatern anno 1944 ser de till att er fest blir precis så intim och lyckad som ni önskar. Teatern och Gamla Matsalen kan med fördel kombineras för tex mingel och tilltugg i Teatern och middag med bar i Gamla Matsalen. Givetvis anpassas menyn efter era önskemål.

* fr. 582 kr/p (520 kr ex. moms) *

JULFRUKOST & JULLUNCH (fr 2 p)
Frukostmöte, mingel eller föreläsning – oavsett vad sätter de julstämning på ert event med sin härliga julfrukost som kan dukas upp precis där ni önskar. (fr 2 p)* fr. 130 kr/p (116 kr ex moms) *De erbjuder även en jullunch utöver det vanliga som serveras i två eller tre akter. Lokalt producerade råvaror med inslag av julen utgör nya lunchmenyer varje vecka från slutet av november.

* fr. 200 kr/p (179 kr ex. moms) *

THE FOOD COMPANY (100-300 p)
Deras stora, härliga restauranglokal passar utmärkt för det större sällskapet. Mat och dryck serveras vid borden – a la ’family sharing’. Råvaror i säsong som tex revben, fläsksida och goda fiskar kryddas med julens smaker. Givetvis anpassas menyn efter era önskemål. Underhållning hör julen till och de har kontakt med flera olika band som kan bokas åt just er.

* fr. 529 kr/p (472 kr ex. moms) *

 

För visning av våra lokaler – hör av er till booking@thecompany.se eller läs mer på deras hemsida www.thecompany.se

Presentkort

Läs mer om hur du köper och löser in våra presentkort.

Vår verksamhet

Vilka är vi? Vad gör vi? Vad vill vi? Lär dig mer om oss.

Sommartorsdagarna®

Välkända artister varje torsdag hela sommaren.