I dessa virustider är det viktigare än någonsin att stötta handeln i centrum.
De flesta är drabbade av Corona-viruset, på ett eller annat sätt. Några har blivit smittade, många känner oro. Vi i Borås City vill understryka att vi har öppet för alla, även för dem som inte kan komma hit. Vissa butiker erbjuder till exempel e-handel och fri hemleverans.

Med rådande tider kommer butikerna i stan tills vidare hålla stängt på söndagarna. Det innebär att vi förflyttar fokus från shopping till häng på många av våra mysiga caféer och restauranger som fortsatt håller öppet.

Tors 26/3 – sön 29/3 kommer alla aktörer (gäller ej butikerna under söndagen) i stan ges möjlighet att flytta ut delar av sin verksamhet på gatan för att möjliggöra till försäljning och servering utomhus. Det innebär att man som besökare kan känna, klämma och förtära mat och dryck utan att behöva gå in.

Läs mer här
Meny
Aktuellt

Nytt koncept hos The Wine and Coffee company

Lagom till hösten knackar på dörren kommer The Wine and Coffee company med ett nytt koncept, såhär säger de själva om det:

The Wine & Coffee Company är stället för dig som bara vill njuta av en god kaffe eller fylla på energi för hela dagen.

I konceptet ”in the COMPANY of good health” skapar vi måltider med kvalité, kunskap och hjärta. Våra hälsosamma rätter är komponerade för att ge dig och din kropp bästa möjliga förutsättningar för ett energirikt liv!

Vi har tagit fram alternativ för frukost, mellanmål, lunch och lättare kvällsmål. Dessa alternativ ska passa dig med en aktiv livsstil såväl dig som tänker på vad du ”stoppar i dig”. Vi jobbar med ekologiska och KRAV märkta råvaror och i den mån det går väljer vi även närproducerat.

Vi erbjuder självklart gluten- och laktosfria alternativ och har stort fokus på vegetarisk- och vegankost.

Vi vet självklart att alla någongång kan vara sugen på en bärpaj med smarrig vaniljsås, en chokladboll, en ljummen kanelbulle eller en räkmacka och ett glas vitt vin!…… därför har vi givetvis sparat en del godsaker på menyn så att vi kan erbjuda något för alla smaker och tillfällen!

Hjärtligt välkomna till oss!

Klicka här för att se veckans meny

Presentkort

Läs mer om hur du köper och löser in våra presentkort.

Vår verksamhet

Vilka är vi? Vad gör vi? Vad vill vi? Lär dig mer om oss.

Sommartorsdagarna®

Välkända artister varje torsdag hela sommaren.