I dessa virustider är det viktigare än någonsin att stötta handeln i centrum.
De flesta är drabbade av Corona-viruset, på ett eller annat sätt. Några har blivit smittade, många känner oro. Vi i Borås City vill understryka att vi har öppet för alla, även för dem som inte kan komma hit. Vissa butiker erbjuder till exempel e-handel och fri hemleverans.

Med rådande tider kommer butikerna i stan tills vidare hålla stängt på söndagarna. Det innebär att vi förflyttar fokus från shopping till häng på många av våra mysiga caféer och restauranger som fortsatt håller öppet.

Tors 26/3 – sön 29/3 kommer alla aktörer (gäller ej butikerna under söndagen) i stan ges möjlighet att flytta ut delar av sin verksamhet på gatan för att möjliggöra till försäljning och servering utomhus. Det innebär att man som besökare kan känna, klämma och förtära mat och dryck utan att behöva gå in.

Läs mer här
Meny
Om Borås City

Ägare

Borås City Samverkan AB är ett centrumbolag som arbetar för ett levande city. Vi ägs av Butiker i Borås (BiB) och Centrumfastigheter i Borås (CiB). Borås Stad ser vår verksamhet som viktig och bidrar därför till Borås Citys verksamhet. Vi hette tidigare Mitt i Borås Marknads AB.

Butiker i Borås (BiB)

Butiker i Borås (BiB) är ett nätverk för alla butiker i stadskärnan. BiB driver handelns frågor för att utveckla stadskärnan och äger hälften av aktierna i centrumbolaget Borås City, där de också har fem stycken styrelseplatser. Oavsett om du är ansluten till centrumbolaget Borås City eller inte är du som butiksägare i stadskärnan varmt välkommen att delta på nätverkets möten och framföra din åsikt.

Butiker i Borås ordförande är Anders Grune, Smycka och nås via andersgrune@hotmail.com.

Är du butiksägare eller butikschef city? Har du någonting som du skulle vilja diskutera, fråga eller tipsa om? Tveka inte att kontakta någon av styrelsemedlemmarna! Alla butiker i Borås city är välkomna att vara med.

Centrumfastigheter i Borås (CiB)

Centrumfastigheter i Borås (CiB) är en samverkan mellan fastighetsägare i Borås city som driver utvecklingen av city framåt i olika projekt. I Borås city finns 70-talet fastighetsägare som äger 120 fastigheter, därför behövs samordning i en grupp kring dessa frågor. Centrumfastigheter i Borås äger hälften av aktierna i centrumbolaget Borås City och har tre stycken styrelseplatser.

Borås City behöver ett engagemang hos alla fastighetsägare och ett enkelt sätt är att vara medlem i Centrumfastigheter i Borås. Kontakta gärna ordförande Erik Williamson vid intresse eller frågor, erik.williamson@castellum.se

Presentkort

Läs mer om hur du köper och löser in våra presentkort.

Vår verksamhet

Vilka är vi? Vad gör vi? Vad vill vi? Lär dig mer om oss.

Sommartorsdagarna®

Välkända artister varje torsdag hela sommaren.