Meny
Evenemang

Föreläsning på Borås Stadsbibliotek

Susanna Elfors, en av grundarna till Tågsemesterbyrån, tågsemester.nu och den oerhört populära Facebookgruppen Tågsemester, berättar om det explosionsartade intresset för att semestra med tåg och sina planer med anledning av detta. Dessutom resonerar hon kring tågresandets framtid.

Susanna Elfors passion är att skapa hållbara lösningar för stadsdelar, städer och samhällen. Hon grundade Facebookgruppen 2014 som nu har nära 100.000 medlemmar. Gruppen startades för att bidra till att fler ska resa hållbart med tåg. Susanna Elfors har jobbat med hållbarhet länge och menar att det nu finns en verklig möjlighet att förändra människors resvanor. Utvecklingen har varit fantastisk och nu finns möjligheten att rösta med fötterna, det vill säga att välja de goda alternativ som finns.

Boken Tågsemester som utkom i våras innehåller inspirerande berättelser av resenärer som valt att ta tåget på semestern. Det är barnfamiljer på äventyr, ensamvargar som luffar på egen hand, nygifta på bröllopsresa och ett pensionärspar som färdas runt hela klotet.Datum: 4 sep
Börjar: 18:00
Slutar: 19:00

Presentkort

Läs mer om hur du köper och löser in våra presentkort.

Vår verksamhet

Vilka är vi? Vad gör vi? Vad vill vi? Lär dig mer om oss.

Sommartorsdagarna®

Välkända artister varje torsdag hela sommaren.