Meny
Evenemang

Lunchteater: På liv och död

Ismael Ataria är prisbelönt poet och artist med hundratals uppträdanden i ryggen. Hans dikter har berört tusentals människor över hela landet och hans närvaro på scenen fortsätter att fascinera människor i alla åldrar. Den som sett Ismael uppträda vet att det blir en poetisk upplevelse utöver de vanliga.

I Ismael Atarias föreställning På liv och död blandas nyskrivna dikter med gamla hits. Den röda tråden i föreställningen är döden och alla frågor den föder i oss. Ismael bjuder publiken till en resa in i sitt svindlande känsloliv. En resa som ger plats för både skratt och tårar.

På liv och död är en hyllning till allt som är vackert, för i slutänden handlar föreställningen om livet. Om viljan till att få känna meningsfullhet och inspiration i det korta liv vi alla fått oss till låns. I Ismaels texter möts det vardagsnära och magiska. På liv och död är en föreställning som inte lämnar någon oberörd.

Lunchteatern hålls i Borås Stadsteaters foajé. Lunchen serveras från och med 11:30. Föreställningarna startar klockan 12:00 och pågår cirka en timme. Plats: Borås Stadsteater

Av och med: Ismael Ataria

Datum: 1 oct
Börjar: 11:30
Slutar: 13:00

Presentkort

Läs mer om hur du köper och löser in våra presentkort.

Vår verksamhet

Vilka är vi? Vad gör vi? Vad vill vi? Lär dig mer om oss.

Sommartorsdagarna®

Välkända artister varje torsdag hela sommaren.