I dessa virustider är det viktigare än någonsin att stötta handeln i centrum.
De flesta är drabbade av Corona-viruset, på ett eller annat sätt. Några har blivit smittade, många känner oro. Vi i Borås City vill understryka att vi har öppet för alla, även för dem som inte kan komma hit. Vissa butiker erbjuder till exempel e-handel och fri hemleverans.

Med rådande tider kommer butikerna i stan tills vidare hålla stängt på söndagarna. Det innebär att vi förflyttar fokus från shopping till häng på många av våra mysiga caféer och restauranger som fortsatt håller öppet.

Tors 26/3 – sön 29/3 kommer alla aktörer (gäller ej butikerna under söndagen) i stan ges möjlighet att flytta ut delar av sin verksamhet på gatan för att möjliggöra till försäljning och servering utomhus. Det innebär att man som besökare kan känna, klämma och förtära mat och dryck utan att behöva gå in.

Läs mer här
Meny
Evenemang

Fauna | INSTÄLLT

En kraftfull och kittlande höjdpunkt på den svenska cirkusscenen. Med cirkusteknik i världsklass väcker internationellt prisade Fauna liv i livet självt genom att poetiskt förkroppsliga ett eget universum med cirkusens språk och kvinnokraft i fokus. Ett fängslande spel kring krafter där aggression, konkurrens, humor och lekfullhet driver rörelserna framåt.

Magin kring Fauna förstärks ytterligare med en ljudbild framförd live på scen av australiensiska musikern Geordie Little. Fauna slog igenom under Adelaide Fringe 2017 då de belönades med Best emerging artist award och kort därefter tilldelades kompaniet The Total Theatre Best Circus Award på Edinburgh Festival Fringe. Sedan dess har de turnerat världen över med några av världens främsta cirkuskompanier. Våren 2020 återvänder Fauna till Sverige för en efterlängtad turné.

 

Av: Fauna

Foto: Einar-Kling Odencrants

 



Plats: Borås Stadsteater
Datum: 4 apr
Börjar: 19:00

Presentkort

Läs mer om hur du köper och löser in våra presentkort.

Vår verksamhet

Vilka är vi? Vad gör vi? Vad vill vi? Lär dig mer om oss.

Sommartorsdagarna®

Välkända artister varje torsdag hela sommaren.