I dessa virustider är det viktigare än någonsin att stötta handeln i centrum.
De flesta är drabbade av Corona-viruset, på ett eller annat sätt. Några har blivit smittade, många känner oro. Vi i Borås City vill understryka att vi har öppet för alla, även för dem som inte kan komma hit. Vissa butiker erbjuder till exempel e-handel och fri hemleverans.

Med rådande tider kommer butikerna i stan tills vidare hålla stängt på söndagarna. Det innebär att vi förflyttar fokus från shopping till häng på många av våra mysiga caféer och restauranger som fortsatt håller öppet.

Tors 26/3 – sön 29/3 kommer alla aktörer (gäller ej butikerna under söndagen) i stan ges möjlighet att flytta ut delar av sin verksamhet på gatan för att möjliggöra till försäljning och servering utomhus. Det innebär att man som besökare kan känna, klämma och förtära mat och dryck utan att behöva gå in.

Läs mer här
Meny
Evenemang

Det halvkassa moderskapet - Inställt

Borås Stadsteater har på grund av rådande situation med coronaviruset beslutat att ställa in alla föreställningar från och med den 23 mars till och med den 30 april. Uppehållet omfattar samtliga evenemang som varit planerade under perioden.

För verksamheten bakom kulisserna är utgångspunkten att den fortsätter som vanligt med tillverkning till kommande föreställningar.

Alla biljetter till inställda föreställningar kommer att återbetalas. Publik med biljetter till berörda föreställningar kommer att bli kontaktade av biljettkassan med instruktioner om återbetalning.

Det halvkassa moderskapet är en föreställning om de förväntningar och föreställningar som tre skådespelerskor bär på i sitt moderskap. Och kanske är de inte ensamma om sina upplevelser?

Vi får möta tre mödrar, när de på olika sätt försöker göra upp med krav de upplever, känslor de känner inför uppgiften att vara moder och bilder de burit på länge. Kanske hela livet? I ett rum där normen är att våga blotta sina innersta rädslor, upplevelser och drömmar, bjuds publiken in att ta del av hur det är att känna sig som en halvkass morsa. Humor blandas med allvar när olika uttryck, som stand up, talkör, och livefilmade drömmar tar plats i ett verk som utan pekpinnar undersöker moderskapets tabun och normer.

 

Av: Abnorm scenkonst, Elin Bornell, Ida Hackzell och Hanna Holmqvist

Medverkande: Elin Bornell, Ida Hackzell och Hanna Holmqvist

Foto: Ludde FalkPlats: Borås Stadsteater
Datum: 18 apr
Börjar: 18:00

Presentkort

Läs mer om hur du köper och löser in våra presentkort.

Vår verksamhet

Vilka är vi? Vad gör vi? Vad vill vi? Lär dig mer om oss.

Sommartorsdagarna®

Välkända artister varje torsdag hela sommaren.