I dessa virustider är det viktigare än någonsin att stötta handeln i centrum.
De flesta är drabbade av Corona-viruset, på ett eller annat sätt. Några har blivit smittade, många känner oro. Vi i Borås City vill understryka att vi har öppet för alla, även för dem som inte kan komma hit. Vissa butiker erbjuder till exempel e-handel och fri hemleverans.

Med rådande tider kommer butikerna i stan tills vidare hålla stängt på söndagarna. Det innebär att vi förflyttar fokus från shopping till häng på många av våra mysiga caféer och restauranger som fortsatt håller öppet.

Tors 26/3 – sön 29/3 kommer alla aktörer (gäller ej butikerna under söndagen) i stan ges möjlighet att flytta ut delar av sin verksamhet på gatan för att möjliggöra till försäljning och servering utomhus. Det innebär att man som besökare kan känna, klämma och förtära mat och dryck utan att behöva gå in.

Läs mer här
Meny
Evenemang

Specialguidning av utställningen: Gianni Versace Retrospective

Följ med på en fördjupad visning av Gianni Versace Retrospective. Under en timme berättar en av Textilmuseets pedagoger om vad som utmärkte Giannis design och de utvalda plaggen i utställningen från hans glansdagar mellan 1989-1997.

Observera att biljetterna endast kan köpas via Ticketmaster och Kulturhuset, 033-35 35 35 och att det är begränsat antal platser (15 st/visning), så köp din biljett i god tid innan!

Guidningen är på svenska. 

Mer om utställningen hittar du här: https://textilmuseet.se/en/textilmuseet/engutstallningararkiv/gianniversaceretrospective.5.1ded38af16c04a7ec3f3ec26.html 

Välkommen till en emotionell resa in i Giannis värld och hans designfilosofi som påverkar modebilden än idag.

 

 



Plats: Textilmuseet
Datum: 2 apr
Börjar: 17:00
Plats: Textilmuseet
Datum: 9 apr
Börjar: 17:00

Presentkort

Läs mer om hur du köper och löser in våra presentkort.

Vår verksamhet

Vilka är vi? Vad gör vi? Vad vill vi? Lär dig mer om oss.

Sommartorsdagarna®

Välkända artister varje torsdag hela sommaren.