I dessa virustider är det viktigare än någonsin att stötta handeln i centrum.
De flesta är drabbade av Corona-viruset, på ett eller annat sätt. Några har blivit smittade, många känner oro. Vi i Borås City vill understryka att vi har öppet för alla, även för dem som inte kan komma hit. Vissa butiker erbjuder till exempel e-handel och fri hemleverans.

Med rådande tider kommer butikerna i stan tills vidare hålla stängt på söndagarna. Det innebär att vi förflyttar fokus från shopping till häng på många av våra mysiga caféer och restauranger som fortsatt håller öppet.

Tors 26/3 – sön 29/3 kommer alla aktörer (gäller ej butikerna under söndagen) i stan ges möjlighet att flytta ut delar av sin verksamhet på gatan för att möjliggöra till försäljning och servering utomhus. Det innebär att man som besökare kan känna, klämma och förtära mat och dryck utan att behöva gå in.

Läs mer här
Meny
Evenemang

Hoppa på tåget - musik och vackra tågresor

Nu ställer vi om! Med anledning av coronaviruset sändes Tisdagarna digitalt istället för på Kulturhuset. Följ samtalet från soffan eller där det passar dig.

Följ med på en tågresa ut i världen i form av ett inspirerande reseföredrag ackompanjerat av musik som går som på räls.

Per J Andersson är reseskildrare och författare till aktuella Ta tåget – på spåret genom historien, samtiden och framtiden. Nu tipsar han om vackra tågresor i Europa och USA och tar er med på tåg som går bakåt i historien och mot framtiden.

The Loulou Sisters tar er längs nedlagda järnvägsspår genom garageswing, italiensk schlager, Hollywoodglamour, parisisk romantik och ryskt vemod.
The Loulou Sisters är: fiol, såg, dragspel: Sara Edin, ukulele, slagverk: Anna Frantzén, gitarr, piano: Cecilia Klingspor, kontrabas: Robert Ringström. Köp biljetter härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterDatum: 21 apr
Börjar: 19:00
Slutar: 20:00

Presentkort

Läs mer om hur du köper och löser in våra presentkort.

Vår verksamhet

Vilka är vi? Vad gör vi? Vad vill vi? Lär dig mer om oss.

Sommartorsdagarna®

Välkända artister varje torsdag hela sommaren.