I dessa virustider är det viktigare än någonsin att stötta handeln i centrum.
De flesta är drabbade av Corona-viruset, på ett eller annat sätt. Några har blivit smittade, många känner oro. Vi i Borås City vill understryka att vi har öppet för alla, även för dem som inte kan komma hit. Vissa butiker erbjuder till exempel e-handel och fri hemleverans.

Med rådande tider kommer butikerna i stan tills vidare hålla stängt på söndagarna. Det innebär att vi förflyttar fokus från shopping till häng på många av våra mysiga caféer och restauranger som fortsatt håller öppet.

Tors 26/3 – sön 29/3 kommer alla aktörer (gäller ej butikerna under söndagen) i stan ges möjlighet att flytta ut delar av sin verksamhet på gatan för att möjliggöra till försäljning och servering utomhus. Det innebär att man som besökare kan känna, klämma och förtära mat och dryck utan att behöva gå in.

Läs mer här
Meny
Evenemang

Shoppingkväll med Hannah och Amanda - INSTÄLLT

Shoppingkvällen med Hannah och Amanda är inställd.

Hannah och Amanda på scen i Pallas:

17:00-17:30 och 18:00-18:30

En inspirerande vårkväll i city med härliga människor. Det kommer till viss del vara begränsat med plats inne i Pallashuset så vårt tips är att vara där i tid.

Hannah och Amanda kommer att prata om olika teman under sina framträdanden så väl värt att hänga på stan under hela kvällen. Samma dag som shoppingkvällen äger rum kommer det att avslöjas butikernas erbjudande för kvällen.

Eventet är öppet och alla är välkomna, men anmäl er gärna på Borås Citys Facebook-event eller kolla in hemsidan för att hålla koll på senaste nytt: https://www.borascity.sePlats: Borås City
Datum: 2 apr
Börjar: 17:00
Slutar: 17:30
Börjar: 18:00
Slutar: 18:30

Presentkort

Läs mer om hur du köper och löser in våra presentkort.

Vår verksamhet

Vilka är vi? Vad gör vi? Vad vill vi? Lär dig mer om oss.

Sommartorsdagarna®

Välkända artister varje torsdag hela sommaren.