Meny
Evenemang

Sommartorsdagarna® - Anis Don Demina

Sommartorsdagarna® är ett årligt återkommande och väldigt populärt event sedan över 30 år tillbaka. Sommartorsdagarna® 2020 kommer att bli av och dessutom utvecklas till Sommartorsdagarna® Weekend.

Vi ställer inte in, vi ställer om och utvecklar! Sommartorsdagarna® är inget undantag. Arrangören kommer att förlänga konceptet till dagarna tre varpå torsdagen, enligt tradition, kommer innehålla ett artistsläpp klockan 21:00 med tillhörande förband.

-Konserterna kommer att spelas in i förväg i Borås under andra och tredje veckan i juni och sedan kommer vi släppa en streamad konsert varje torsdag under juli månad. Spelningen släpps via Bt.se och flera restauranger och caféer i stan kommer att visa spelningen. Upplägget innebär att ALLA boråsarna kommer att kunna ta del av Sommartorsdagarna® och med det tar vi ingen pandemipaus, det känns otroligt bra, säger Caroline Wallin Borås City.

Stora Torget göras om till ett Food Truck-område med härlig inramning i form av grönska, belysning och utökade sittplatser. Lediga lokaler kommer att få ett nytt liv med av spännande popup-koncept och butikerna i stan kommer förstärka upplevelsen med härliga erbjudanden varje weekend.

Torsdagen den 9  juli - Anis Don Demina

Artist näst på tur att bli presenterad för Sommartorsdagarna 2020 är Anis Don Demina. En DJ/Producent och en av Sveriges största YouTuber med över 450 000 prenumeranter.

Under hela sitt liv har Anis sysslat med musik, allt ifrån pianolektioner till DJ:ande. 2017 släppte han sin första singel ”On My Mind” som på kort tid fick över en miljon lyssningar på Spotify. Anis fick sitt genombrott på YouTube sommaren 2017 och har även där på kort tid byggt upp en bred skara fans.

Sedan genombrottet har Anis toppat listor tillsammans med Samir & Victor och vuxit till en av våra mest älskade klubbakter. Framgångarna fortsatte och under 2019 turnerade han från vår till höst runt om i Sverige. Han fick också en nominering för Årets Genombrott under Rockbjörnen 2019. I början av 2020 tog han sig hem till TV-sofforna runt om i landet med låten “Vem e som oss”, som tog honom till final i Melodifestivalen. Nu väntas mer ny musik och ännu ett år ute på vägarna, denna gång i ett helt annat format än vad vi tidigare sett Anis Don Demina i.

Anis Don Demina kommer till Borås den 10 juni för inspelning av årets konsert – Varmt välkommen hit!

Sommartorsdagarna kommer att spelas in i förväg och streamas via BT.se varje sommartorsdag under juli månad. Mer information om tider och vad som i övrigt finns att göra i stan under kvällen kommer att finnas på sommartorsdagarna.se

Följande torsdagar gäller, 9, 16, 23 och 30 juli. Artisterna till dessa släpps efter hand.Plats: Borås City

10:00-19:00 BUTIKERNA I STAN HAR ÖPPET
10:00-19:30 TORGHANDELSTORSDAGAR, STORA TORGET
10:00-20:00 BUTIKERNA I PALLASHUSET HAR ÖPPET
12:00-20:00 FOOD TRUCKS, STORA TORGET
18:00 ZUMBATRÄNING, STADSPARKEN
20:30 VECKANS FÖRBAND, SAGA LUDVIGSSON, VIA BT.SE ELLER PÅ STAN!
21:00 VECKANS HUVUDARTIST, ANIS DON DEMINA, VIA BT.SE ELLER PÅ STAN!

Datum: 9 jul
Börjar: 21:00

Presentkort

Läs mer om hur du köper och löser in våra presentkort.

Vår verksamhet

Vilka är vi? Vad gör vi? Vad vill vi? Lär dig mer om oss.

Sommartorsdagarna®

Välkända artister varje torsdag hela sommaren.