Meny
Evenemang

Klubb Undergrunden Sessions # 2 - Orkan

Borås musik, live online!

Borås Stad i samarbete med Klubb Undergrunden, Borås Tidning och ABF Sjuhärad / Västra Götalandsregionen och Westside Music Sweden presenterar en serie konserter online via BT.se!

Först ut att sändas är Lilla Krogen Band den 4 September via BT.se

Swisha gärna en slant som support och substitut för biljett här. Support your local Live music scene...!

Lilla Krogen Band: 0704184465 (Bo Pettersson) - Klubb Undergrunden: 123 430 94 80 (Kulturbolaget Bara Gört)

LILLA KROGEN BAND

Det finns band som återspeglar sin hemstads själ i varje stad och i Borås finns Lilla Krogen Band.

Jonas Mortensen leder sitt band förbi pisseberget ner till den numer insomnade rockklubben Kashmir genom snåriga numer rivna Borås kvarter till stamhaket Lilla Krogen och odlar och visar en bild av Borås alternativa själ som få hört talats om men fler borde förstå och ta del av.

Under Corona-pandemien är vi många som längtar ut till livemusiken. Nu gör ABF Sjuhärad / Västra Götalandsredionen, Borås Stad, Klubb Undergrunden, Westside Music Sweden och Borås Tidning gemensam sak och släpper ännu en gång fem Borås-sessions på BT.se som publiceras under hösten. I gott samarbete med lokala filmstudion Mimbild / Tobias Walka och BT-TV kommer konserterna till publiken istället för tvärt om.

Syftet med satsningen är att lyfta och tillgängliggöra Borås musikliv under en tid när vi inte kan träffas och uppleva musiken som vi brukar. Under Klubb Undergrunden Sessions presenteras fem band och musiker med rötterna i Borås musikliv.

Först ut är Lilla Krogen Band den 4/9.

Klubb Undergrunden är sedan snart fem år tillbaka Borås mest ledande rockklubb, som presenterar akter från både när och fjärran på Pumphuset i Borås. Under Corona-pandemien har både Pumphuset och Klubb Undergrunden tvingats skjuta upp sin verksamhet, liksom banden som får stanna hemma i Borås istället för att turnera. Nu tar vi tillfället i akt och presenterar istället en del av Borås bästa musik – direkt på BT.se!

// Ulf & Anne

Kuturbolaget Bara Gört / KBBG Agency // Klubb Undergrunden // Borås

4/9 Lilla Krogen Band

11/9 Skuldpadda

18/9 Vokonis

25/7 Rambling Nicholas Heron

2/10 OrkanPlats: Pumphuset
Datum: 2 oct
Börjar: 20:00

Presentkort

Läs mer om hur du köper och löser in våra presentkort.

Vår verksamhet

Vilka är vi? Vad gör vi? Vad vill vi? Lär dig mer om oss.

Sommartorsdagarna®

Välkända artister varje torsdag hela sommaren.