Borås 400 år
Borås 400 år
Följ oss

Saker som du kan göra i Borås City på egen hand!

Gå ett konst(igt) bingo för barn!

I Borås stadskärna finns massor med spännande konst att utforska upptäcka och se. Med detta konstbingo ger du dig ut på äventyr runt om i city och får uppdrag och funderingar kring varje verk du hittar. Starta bingon och kryssa för de uppdrag du slutfört. När du är klar beger du dig till Stora Torget där vår konstiga brevlåda finns. Lägg din bingobricka i brevlådan med kontaktuppgifter så har du chans att vinna presentkort till ett värde av 200:- i Borås City.

Varje månad dras 5 lyckliga vinnare.

Hämta ut din bingobricka hos: Lekia, Scandic, Hotell Borås, Comfort Hotel Jazz och Quality Grand Hotell.
Pris: Kostnadsfritt
Stort lycka till!

 

Kluredo

Borås! Har ni vad som krävs för att fånga mördaren som går lös i stan? Kluredo arrangerar en virtuell mordgåta som beskrivs som en blandning av Cluedo och Pokémon Go. Ta med dig dina bästa detektivvänner och upplev spänningen tillsammans. Ni kommer att leta efter virtuella vittnen, lösa utmaningar och gåtor samt eliminera både misstänkta och mordvapen för att knäcka fallet och avslöja mördaren. 

Kluredo är en rolig lagaktivitet för familjen, kompisgänget eller varför inte som aw med jobbet? Fördelarna är obegränsade och inkluderar teamwork, sammanhållning, problemlösning, motion, kreativitet och massa skratt!

Speltid: Ca 2 – 3 timmar i genomsnitt.

Du kan köpa din kod hos: Hotell Borås, Sandgärdsgatan 25
Pris: 395:- för hela gruppen 2-6 personer 

Gå en virtuell stadsvandring med Navet

Vet du hur många broar som finns över Viskan i stan? Eller har du gjort darr-testet utanför Navet? I en virtuell promenad runt om i stadskärnan och längs med Viskan kan du ta reda på detta och massa mer. En runda med kluriga frågor, utmaningar och olika uppdrag för hela familjen. Perfekt en solig dag när det är dags att hitta på något nytt och spännande!

Läs mer på: https://play.gpsquiz.com/quizzes/ffbb48ad-ffb2-49b8-9e7a-80fa800c03fa
Pris: Kostnadsfritt

Stadsmysteriet

Knäcker ni mysteriet om det STORSLAGNA MÖNSTRET? Stadsmysteriet är ett klurigt promenadmysterium för kompisgänget, familjen eller aw:n med jobbet. Tävla med eller mot varandra! Mysteriet innehåller både promenad och sitta-ner-och-klura-del med ledtrådar runt om i Borås City. Perfekt är att avsluta med en fika eller lunch på några av stans härliga hak där ni sammanställer ledtrådarna och löser mysteriet!

Köp dina ledtrådar hos: Hotell Borås, Sandgärdsgatan 25
Pris: 109; – gäller för 2-4 personer