Borås 400 år
Borås 400 år
Följ oss

Cityledare till Borås

09 maj 2022
Cityledare till Borås

Cityledare till Borås

Ditt uppdrag: Få fler boråsare att längta till stan, lite oftare.
Du kommer att leda resan för att Borås City ska fortsätta vara en inbjudande och lockande stadskärna. Din uppgift är att skapa och förverkliga idéer, ofta tillsammans med butikerna, fastighetsägarna och alla andra verksamheter.

Om vår kund
Borås City ägs av Butiker i Borås och Centrumfastigheter i Borås. I styrelsen sitter även krögare. Syftet är att skapa en levande stadskärna för boråsarna året om, dygnet runt. I verktygslådan finns dofter, smaker, synintryck och ljud. Känslan av att bli inspirerad och kunna klämma och känna på olika varor. Den personliga servicen, kunskapen och mängder av aktiviteter och upplevelser. Och alla möten. Kort sagt, allt som gör stadskärnan till en plats att längta till, lite oftare.

Dina arbetsuppgifter
Det är din uppgift att ansvara för alla projekt, både strategiskt och operativt. Arbetsuppgifterna består av att skapa aktiviteter, marknadsföra, genomföra och följa upp dem. Du ska också lyfta alla mervärden med att vara medlem så att fler väljer att vara det. Borås City ser dig som en relationsskapande koordinator som samordnar näringsidkare, fastighetsägare, myndigheter och övriga intressenter.

Din profil
Som person är du social, lyhörd, handlingskraftig, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du har erfarenhet av projektledning och har arbetat med event. Din kompetens finns inom kommunikation och marknadsföring, såväl analogt som digitalt. Erfarenhet från detaljhandeln och kanske som centrumledare eller liknande är en merit.

Det Borås City erbjuder är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till styrelsen. Skicka din ansökan till www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 29 maj. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Albertsson: 033-430 38 37, gabriella.albertsson@effektiv.se eller Jens Lindroth: 070–964 42 27, jens@effektiv.se.