Borås 400 år
Borås 400 år
Följ oss

Julaktiviteter i Borås City 15-16 december

10 december 2018
Julaktiviteter i Borås City 15-16 december

Julmarknader på Hötorget

Nu i helgen fylls Hötorget upp av två olika julmarknader. Varmt välkomna att hitta julklappar, julstämning och innovativa idéer.

Lördag 15 december
På lördag fylls Hötorget med marknadsstånd från flera olika lokala hantverkare och producenter. En utomhusmarknad där julkänslan är en viktig ingrediens och där du kan strosa omkring bland olika marknadsstånd.

På lördag mellan kl 12-16 kommer ett 10-tal olika hantverkare och producenter till Hötorget för att verkligen sprida julstämning. Det kommer att finnas ekologiska leksaker,  ekologisk choklad, stickat och virkat hantverk och mycket mer!

Även tomten gästar Borås City i helgen och finns på plats i Pallashusets entré under både lördag och söndag kl 12-14. Alla barn är välkomna att hälsa på tomten, lämna önskelista eller bara ge honom en kram.

Söndag 16 december
På söndag mellan kl 12-16 fyller våra UF-företag upp Hötorget med alla sina innovativa och intressanta företag! En marknad som genomförs för fjärde gången och som börjar bli en uppskattad tradition.

UF-företagen kommer bjuda på en rolig marknadsdag där man kommer kunna handla massor med spännande och innovativa produkter. I år är de närmare 35 stycken företag som ställer ut.

Även under söndagen gästar tomten Borås City och finns på plats i Pallashusets entré kl 12-14. Alla barn är välkomna att hälsa på tomten, lämna önskelista eller bara ge honom en kram.