Följ oss

Julen i Borås City 21-23 december

19 december 2017

Torsdag 21 december
På torsdag är det enligt tradition dags för Vintertorsdag i Borås City. Det kommer att bli en stämningsfull kväll med glöggservering, Tomtemor och Tomtefar på Stora Torget och kvällsöppna butiker.

 Julen närmar sig med stormsteg och det är dags att shoppa det sista eller skaffa sig den sista dosen av julkänsla innan helgen. I stan kommer butikerna att hålla öppet mellan klockan 10-21 för att du ska hinna shoppa i lugn och ro.

Mellan klockan 16-19 finns Tomtemor och Tomtefar på Stora Torget för att hjälpa alla barn med rim till klapparna, eller bara för att prata och kanske kramas en liten stund.

Vår vandrande glöggservering finns runt om i stan för att erbjuda en välsmakande mugg att värma frusna fingrar runt, håll utkik mellan klockan 18-20.

På Stora Torget finns även karuseller och chokladhjul mellan klockan 10-21 för de som vill åka en vända och testa sin lycka, kanske blir det extra mycket gott på julbordet i år?
Karusellerna och chokladhjulet kommer även att finnas på plats under fredag 22! 12, klockan 10-18.

– Vintertorsdagen är en kväll där alla butikerna har öppet extra länge för alla som behöver handla det sista inför jul, säger projektledare Moa Lohne

Klockan 18 vid Rådhusterrassen går startskottet för Puls FM’s Tomtesäcksfinal. Tävlingen dit man under hela december månad har kunnat tävla om en biljett för att vara med – priset i säcken uppnår ett värde av hela 20 000 kronor!

 Lördag 23 december

På lördag håller de flesta butiker extraöppet hela dagen!
För den som vill sista-minuten-shoppa eller för den som helt enkelt har som tradition att handla julklapparna dagen innan julafton så finns chansen på lördag 23 december, då butikerna i stan håller öppet mellan klockan 9-17.

Vi i Borås City önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

Mer information
Moa Lohne
Projektledare, Borås City
0723-266615
moa@borascity.se