Borås 400 år
Borås 400 år
Följ oss

Påskkänslor på stan

25 mars 2021
Påskkänslor på stan

Kommande vecka kommer bjuder på påskiga inslag för Borås Citys yngsta besökare då vi bjuder in till påskbingo i stans skyltfönster.

Påskbingo
26 mars-11 april kommer de åtta magiska äggen att flytta ut till utvalda skyltfönster i Borås City. Varje ägg är unikt och alla barn bjuds in till en härlig påskäggsjakt. Man hämtar sin bingobricka hos Lekia och ger sig sedan ut i för att se vilket påskägg som saknas i fönstren. När man tror sig ha svaret beger man sig till Go Banana för att svara på sista skiljefrågan och lämna in sin lapp. Fem glada vinnare får 200:- i presentkort vardera. Alla tävlande barn får dessutom en liten belöning.

Vill du själv ladda ned pumpabingon och skriva hittar du den här.

Påskhelgen
Långfredag och påskafton fylls bodarna på Stora Brogatan upp med försäljare och torghandeln kommer att sprida dofter och mysig påskkänsla på Stora Torget. Bodarnas utbud består av ballonger, ägg, ost, delikatesser med mera. På Stora Torget hittar vi donuts, kläder, skor med mera. Butikerna har laddat upp med påskiga inslag, vårnyheter och härlig stämning. För dig som är sugen på något gott har stans caféer och restauranger öppet och flera uteserveringar erbjuder varma mysiga sittplatser. Glad påsk!

Öppettider:
Skärtorsdagen 10-18
Långfredagen 12-16
Påskafton 10-16

Påskdagen stängt (Gina Tricot har öppet)
Anndandag påsk stängt (Buketten och Gina Tricot har öppet)