Följ oss

CITY OF SHOPPINGMINGEL 27 APRIL 2023

En härlig kväll att se fram emot!

Det blir AW med shopping, bubbel, livemusik och modevisning. Den 27 april kl.17-20 bjuds du och dina vänner in till shoppingmingel på stan. En kväll där butiker, restauranger och salonger tillsammans bjuder in till en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Kvällen kommer att bjuda på allt från modevisning och livemusik, chans på lyckohjulet, massor av erbjudanden och tävlingar.

Vi ses på stan!

MINGEL, AW, ERBJUDANDE, TÄVLINGAR och mycket mycket mer…

Lyckohjulet
Börja kvällen, eller strosa under kvällen, i riktningen mot Quality Grand Hotel.
Här bjuds det på sköna vibes, gemensam AW och chans att vinna på Lyckohjulet.
Snurra och håll tummarna för att du landar på ett riktigt bra och exklusivt erbjudande!

Tvistad dukningstävling!
Cervera, Panduro & Macforum möts över middagsbordet. Inne i Pallashuset visar dessa tre tillsammans hur man ställer till med middag och fest, där dukning står för temat. Vad ska egentligen ligga på faten enligt dig? Det anordnas tävling där du får skapa din egen dukning. Är den klassik eller tvistad? Väntad eller oväntad? Tävlingsdeltagarna har chans att vinna presentkort hos Cervera.

Handla & var med och tävla!
Flitigare shopping lönar sig! De kunder på stan som under kvällen handlar hos minst tre av verksamheterna, har möjligheten att vara med att tävla om presentkort! Shoppa i lugn och ro och styr sedan stegen mot Borås City som befinner sig inne hos Boligheter. Här visar du upp dina kvitton och är med och tävlar om presentkort*

Presentkortsvinsterna har ett värde mellan 300-500kr
De verksamheter som är med och delar ut presentkortsvinster är; Borås City, Care of M, by kaya augustsson designstudio, Len Hud, Flexmassage, Spice n Rice, Jolina
*Vinnarna dras efter att Shoppingminglet är avslutat och kontaktas personligen.

Workshop 
Denna afton körs drop-in workshop mellan 17-20 på RETHINK . Här finns Ingrid Grankvist, designer på plats.
Smart återanvändning av textil och mode står i fokus. Ta med dig det du har hemma som du vill ha inspiration att styla om, prata kvalitet och hållbara varumärken med oss.

Modevisning 18.00 – Stora Brogatan/Stora Torget
På Stora Brogatan, intill Stora Torget, bjuds det på modevisning. Inspireras av vårnyheterna när de inte hänger på galge. Lindex, n.y. Kappahl och MQ Market  Ger liv till outfits och har klätt Boråsare för att visa hur snygga deras kollektioner skulle kunna se ut på dig. Det blir sköna vibes och afrobeats blandat med amapiano levereras av DJ Hannur.

Erbjudanden hos verksamheterna:

Akademibokhandeln
Under denna kväll får alla medlemmar 20% rabatt på ordinariepris.
Psst! Det går utmärkt att skapa sig ett medlemskap under shoppingminglet och få ta del av erbjudandet.

Boligheter
Boligheter bjuder in till en riktigt inspirerande kväll med härliga vårnyheter i butiken. Bartendern står redo med våriga mocktails. Handla för över 499 kr och poppa en ballong som ger 10-50% på ett köp (gäller så långt ballongerna räcker)

by kaya Augustsson designstudio
Goodiebag till de 10 första kunderna som handlar för minst 500 kr under kvällen (värde ca 300 kr)

Care of M
Care of M är en ekologisk hudvårdsalong mitt i centrala Borås. Denna kväll erbjuds Drop-in för brynplockning endast 150 kr.

Cervera & Macforum
20 % rabatt på alla ord. priser mellan kl.17-20.

Dressman
20% på alla varor vid köp över 500kr.

Familjen Sandwall
Vi håller öppet till kl.21 och erbjuder 50% på utvalda produkter från Sebastian.

Flexmassage
Under kvällen erbjuder vi avslappning och en skön stund för välmående.
Drop-in på gratis prova-på-massage.

Grand Fitness Pallas
Passa på att investera i din hälsa. Ikväll erbjuder gymmet Grand Fitness i Pallashuset 20% på alla PT-paket.

Hemtex
Med Hemtex hjälp får du med dig känslan av lyx och hotell hem till både sovrummet och badrummet.
Denna kväll erbjuder de 30% på utvalt sortiment inom duntäcke och dunkuddar. 30% gäller även på deras Hotel Selection, deras finaste kvalité på frotté.

Indiska
Mellan kl. 17-20 gäller 20% på köp över 500kr på ord.pris
Vinn en hängmatta! Du är med och tävlar vid köp över 500kr
De 30 första kunder som handlar över 500kr, får en goodiebag, gäller från 17.00 så långt lagret räcker!

Joel
Bjuder på både tävlingar och överraskande happenings! Kom in!

Jolina & The Body Shop
Välkommen för att hänga med oss och The Body Shop under denna kväll. Vi bjuder på stylingtips, make-up-inspo och läskande nyheter i våra butiker!

Tipspromenad | Startar på Jolina och avslutas hos The Body Shop, med chans att vinna fina priser |
Du som handlar mellan kl. 17-20 erhåller en goodiebag
Stylingtips med Fideli under kvällen

JoelJolina Pallas
Hos oss kommer du ha möjlighet att köpa helgblomster från Buketten💐 Och handlar du mellan kl. 17-20 får du dessutom om en värdecheck från Buketten!

Lindex
Nu är det perfekta tillfället att uppdatera din garderob inför vårens och sommarens festligheter. De 25 första kunderna som handlar för minst 300kr inom damsortimentet får en goodiebag med sig hem.
Som More at Lindex-medlem får du 25% på damkläder när du handlar för 200 kronor eller mer.

Lindex & Buketten
Instagramtävling mellan Lindex Borås och Buketten Borås. Ett hett tips följ dem båda på Instagram för att hålla utkik om hur du är med och tävlar!

Lundbergs väskor
25-50% på hela sortimentet (OBS! Gäller endast på ord. priser).

MQ Market
Innanför dörrarna på MQ Market möts du av feststämning i butiken & 20% rabatt på hela sortimentet för alla medlemmar kl. 18-20.

n.y.
Hos oss erbjuder vi 20% på hela sortimentet!

Panduro
Vi bjuder på bubbel och plockgodis inne hos oss. Denna kväll gäller även 20% på ett helt köp för minst 300kr mellan kl.18-20 (Ej symaskiner, presentkort eller beställningsvaror).

Rydéns Radio & TV
Butikserbjudande just denna kväll: Rydéns Radio & TV bjuder på installation i hemmet vid köp av soundbar från JBL. Gäller inom Borås Kommun.

Spice n Rice
Kom in och fyll på med något litet att äta och gör energi för mer shopping. Vid beställning av en varmrätt bjuder vi på vårrullar.

Vardagsrummet
Butiken med gammalt och nytt & noga utvalda favoriter fyller 5 år, och firar med fina erbjudanden just denna kväll!

Quality Hotel Grand
Vi bjuder in till AW-mingel i nyinvigda lokaler. Här finner ni även Lyckohjulet. Snurra och få med er ett exklusivt erbjudande i någon av butikerna som gäller just denna kväll.

Önska

Kom in och skapa din Önskalista hos oss! Alla studenter som registrerar sin önskelista hos oss är med om en utlottning på fina priser från By on och Dorre. Anmälan krävs för studenterna. Med en önskelista kan vänner och familj enkelt se dina önskningar på nätet och i alla Önskabutiker. Dessutom får du ett presentkort på 10% av totalt handlat belopp efter studentdagen. Dessutom bjuds det på alkoholfria drinkar och snacks. För alla goa shoppinggäster så finns det ballonger att poppa med rabatter från 10% till en på 50% gäller på ordinarie priser.

Shoppingmingel kl 17-20 även hos:
Brissmans
BikBok
Buketten
Gina Tricot
Go Banana

Kappahl
Lekia
Macforum
Underbart erotik

OBS! Alla erbjudanden och aktiviteter sker kl 17-20 den 27 april 2023 i Borås City och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.