Borås 400 år
Borås 400 år
Följ oss

Klubb Undergrunden - Borås Metal Night

Klubb Undergrunden - Borås Metal Night

BOMBUS återvänder till Undergrunden med förnyad kraft och den nya singeln Abomination Rock 'n' 'Roll i bagaget. Mycket händer runt Bombus och Undergrunden kommer som sist Bombus var här i Augusti 2017 att i det närmaste koka till bristningsgränsen av ren energi och total metal madness.

Boråsbördiga LEACH är ett band som är byggt för livescenen, så mycket är säkert. Och med erfarenhet som sträcker sig längs med Europa och hela vägen till Dubai har de bevisat att inte en nackmuskel går säker. Nu 2021 högaktuella med singeln D.O.D (feat Björn Strid, Soilwork) samt väl mottagna albumet “Lovely Light of Life”. Släppt på amerikanska Brutal Records (Sony/Orchard), som spelningen på Undergrunden blir ett försenat releaseparty för.

SARCATOR är ett nytt ungt hungrigt band från Trollhättan som fullständigt kommer att köra över Undergrunden med sin döds-Trash Metal tills ingen själ står levande kvar och det är bara början för detta band som spås en lysande karriär under många år framöver. Sarcator inleder kvällen innan Leach tar över och Bombus avslutar.

DJ

Kulturbolaget Bara Gört / Walk On Agency i mycket gott samarbete med. ABF Sjuhärad, KulturUngdom, Pumphuset, Svensk Live & Kulturrådet.

Plats: PumphusetPlats: Pumphuset
Datum: 16 oct
Börjar: 20:00