Följ oss

Gratis utomhusträning i sommar

I sommar erbjuds utomhustränings i Stadsparken under juli och augusti. Hela helt kostnadsfritt och utan förbokning. På med träningskläderna, fyll vattenflaskan och möt upp oss i parken!

Mindfulness (Stadsparken)

Tisdagar
11:e, 18:e 25:e juli

18.00-19.00

Mindfulness tillsammans med Anna på Inbalance
Ta hand om dig under sommaren, med Mindfulness och avslappning på hög nivå i underbara stadsparken. Anna på InBalance är utbildad Mindfulness instruktör samt stressterapeut och massör. Ta med en yoga matta eller filt, kläder för väder. Följ Instagram @inbalance_swe för alla uppdateringar. Hoppas på fint väder! Drop in och vi möts vid scenen i parken 10 minuter innan start. Gratis att delta.

Bodycombat och HIIT (Stadsparken)

Onsdagar
5:e, 12:e, 19:e och 26:e juli

2:e, 9:e, 16:e, 23:e, 30:e augusti

17.30-18.15
Bodycombat tillsammans med Nordic Wellness

BODYCOMBAT™ är en fartfylld konditionsklass med olika rörelser inspirerade av kampsport så som karate, boxning, taekwondo, muay thai m.m. Det är kraftfulla rörelser till häftig musik med endast dig själv som redskap. Du övar på att slå, sparka och bekämpa din motståndare. Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

OBS! 2, 9 augusti utgår Bodycombat

18.30-19.00
HIIT tillsammans med Nordic Wellness

HIIT är högintensiv träning för ökad kondition, muskeltillväxt och fettförbränning. Du jobbar under korta tidsintervaller där du maximerar ansträngningen.

Yoga (Posttorget)

3 Juli
18.00-19.00

Passa på att yoga intill Viskan vid vårt nya vackra torg. Ta med egen matta och möt upp oss för 1 timmas yoga tillsammans.