Följ oss

Påskfirande 2023

Under Påskafton bjuder vi in boråsare till att ta del av vårt maxade påskfirande i city. Det bli påskparad med musik och dans, äggjakt, erbjudanden hos verksamheterna och loppis på Stora Torget. Självklart kommer påskkycklingen på besök!

Schema för påskafton:
Kl. 10-14: Påskloppis på Stora Torget
Kl. 10-16: Äggbingo
Kl. 11-15: Churrosvagnen är på plats på Stora Torget
Kl. 12.00: Påskparad med dans och musik

Påskparad
Kl.12:00 ses vi på Knalletorget utanför Röda Kvarn för att tillsammans genomföra vår traditionsenliga påskparad. Paraden leds av ingen mindre än vår påskkyckling och vi tar oss upp till Stora Torget där vi dansar till musik. Efteråt finns det påskgodis till alla barn!

Påskloppis
Tillsammans med påskens festligheter på stan bjuder vi in privatpersoner att ställa ut med loppisbord som erbjuder allt ifrån barnkläder och leksaker till vinylskivor och inredning. Passa på att göra en ordentlig vårrensning i förråden och kom och sälj dina prylar på påskloppisen!

Äggbingo5 april-16 april kommer åtta magiska ägg att flytta ut till utvalda skyltfönster längs med Österlånggatan. Varje ägg är unikt och alla barn bjuds in till en härlig påskäggsjakt. Ett av de färgglada äggen har rymt från stan och vi behöver din hjälp för att ta reda på vilket. Hämta din bingobricka hos Lekia och ge dig ut på äggjakt! När du tror dig veta svaret beger du dig till Go Banana för att lämna in din lapp.

Öppettider
Butikerna har under påskafton öppet kl 10-16 och har laddat upp med påskiga inslag, vårnyheter och härlig stämning. För dig som är sugen på något gott har stans caféer och restauranger öppet och flera uteserveringar erbjuder varma mysiga sittplatser. Glad påsk!

 

Anmäl dig till loppisen
Vill du som privatperson vara med och ställa ut på loppisen på påskafton är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

Datum: Lördag 8 april
Tid: 10-14
Plats: Stora Torget mellan fontänen och Rådhusterassen.
Pris: 200kr/person/3m (privatperson står för att ta med eget bord)

Anmälan görs via: marknad@borascity.se
Märk mailet med: Påskloppis

Vi har ett begränsat antal platser – så vänta inte med att boka en plats!

Observera att betalning sker i samband med bekräftelse och att anmälan sedan är bindande.