I dessa virustider är det viktigare än någonsin att stötta handeln i centrum.
De flesta är drabbade av Corona-viruset, på ett eller annat sätt. Några har blivit smittade, många känner oro. Vi i Borås City vill understryka att vi har öppet för alla, även för dem som inte kan komma hit. Vissa butiker erbjuder till exempel e-handel och fri hemleverans.

Med rådande tider kommer butikerna i stan tills vidare hålla stängt på söndagarna. Det innebär att vi förflyttar fokus från shopping till häng på många av våra mysiga caféer och restauranger som fortsatt håller öppet.

Tors 26/3 – sön 29/3 kommer alla aktörer (gäller ej butikerna under söndagen) i stan ges möjlighet att flytta ut delar av sin verksamhet på gatan för att möjliggöra till försäljning och servering utomhus. Det innebär att man som besökare kan känna, klämma och förtära mat och dryck utan att behöva gå in.

Läs mer här
Meny
Om Borås City

Kontakt

Borås city skall vara ett självklart mål för alla när det gäller att handla och fungera som en naturlig mötesplats. Det skall vara ett trivsamt restaurangområde och ett kulturellt rekreationsområde. Det skall ha bra kommunikationer och kunna vara väl fungerande för både kontor och bostäder. En levande stadskärna är viktigt för både Boråsaren, besökaren, näringsidkarna, kommunen och ortens övriga näringsliv.

Borås City Samverkan AB arbetar med att utveckla stadskärnan.

Borås City
Österlånggatan 17
503 31 Borås
info@borascity.se

Besöksadress
Österlånggatan 17
Borås
Hitta hit

Caroline Wallin, Cityledare
caroline.wallin@borascity.se
Mobil: 0703-62 67 34

Mikaela Persson, Projektledare (mammaledig tom aug 2020)
mikaela.persson@borascity.se
Mobil: 0707-518121

 

Presentkort

Läs mer om hur du köper och löser in våra presentkort.

Vår verksamhet

Vilka är vi? Vad gör vi? Vad vill vi? Lär dig mer om oss.

Sommartorsdagarna®

Välkända artister varje torsdag hela sommaren.