Följ oss

Vårmarknad 10-11 maj 2024

Under Kristi Himmelfärdshelgen bjuder vi in till maxat med vårkänslor i city. Stora torget och gatorna runt omkring gästas av ett närmre 100st knallar som fyller stan med smaker, saker och härlig stämning. Här hittar du marknadskarameller, sylt, kokosbollar, pussel, ballonger – ja allt och lite till. Vi fyller dessutom på med extra mycket smaker från gästande foodtrucks.

Passa på att fylla på skafferiet med honung från AB skogshonung eller varför inte prova på lite lyxprodukter från CC ´s Havstorns Delikatesser till nästa hemmamys. För den sötsugna så finns bland annat Schweizermandel och Mariannelunds karameller på plats med sina välkända brända mandlar och härliga karameller.

Vårmarknaden är också ett ypperligt tillfälle för att fynda andra produkter. Några av produkterna som går att hitta i city är Forever living och Super 10. Passa även på att besöka Gnomy-butiken och Butik Unik som tar sig ner till marknaden från sina ordinarie butiker för att gästa marknaden.

Öppettider:
Fredag kl.10-18
Lördag kl.10-16

Loppis på Österlånggatan

I samband med årets vårmarknad fyller vi under lördagen övre Österlånggatan med loppisbord där privatpersoner får ställa upp med saker som exempelvis kläder, skor, väskor och inredning. Ett ypperligt tillfälle att både rensa och fynda inför våren och sommaren!

Öppettider:
Lördag kl.10-16

Vi ses på stan!

 

Du som är intresserad av att ställa ut kan läsa mer och ansöka här:
Ansök om att boka plats på vårmarknaden