Följ oss

Ansökan Vår- och Höstmarknad 2023

VARMT VÄLKOMNA TILL VÅR- OCH HÖSTMARKNAD I BORÅS CITY 2023!

Alla som önskar plats ska från och med i år anmäla sig via BokaMarknad.se. I de fall det är möjligt får knallar samma plats som vid tidigare marknader, men eftersom butikerna i första hand får välja om de vill ha platsen utanför sin butik, kan det bli förändringar. Observera att det inte förekommer några ”fasta platser”.

Vårmarknad 2023 19-20 maj
Höstmarknad 2023 29-30 september

Boka din plats
Inför marknaderna 2023 anmäler du dig via ett bokningssystem som förenklar vår administration. Du kommer endast kunna anmäla dig på BokaMarknad.se, Sveriges största guide och bokningssystem för marknader.

Såhär gör du:
Klicka på länken Klicka här – Skapa ett konto som utställareBokaMarknad.se Om du behöver hjälp, tryck på knappen ”Visa Hjälp”

Du som redan har ett användarkonto på BokaMarknad.se sedan tidigare.
Gå till www.bokamarknad.se
1. Klicka på knappen ”LOGGA IN” längst upp till höger på sidan och skriv in det användarnamn (din mailadress) och lösenord du valde när du skapade ditt användarkonto
2. Klicka på ”Boka Marknad”
3. Ange namnet på marknaden du vill boka i sökfältet och klicka på den gröna knappen ”SÖK”
4. Klicka på ”Boka” och följ instruktionerna.

Behöver du support?
Klicka på den gröna symbolen som finns längs ned till höger på alla sidor och be om support.

Kontakta Arrangören:
Vill du komma i kontakt med oss på Borås City, kan du maila till marknad@borascity.se.

Info om marknadsplatserna:
Marknadsplatserna är 3 m, maxdjupet är 2,5 m. Vi har inga platser med bil bakom. Platserna kostar 940 kr/3m, kostnad för el tillkommer.

Viktig information! Inga bilar får köras in på marknadsområdet innan marknaden har stängt och stängning av stånden får ej påbörjas innan marknaden är slut. Besökarnas säkerhet måste beaktas!