I dessa virustider är det viktigare än någonsin att stötta handeln i centrum.
De flesta är drabbade av Corona-viruset, på ett eller annat sätt. Några har blivit smittade, många känner oro. Vi i Borås City vill understryka att vi har öppet för alla, även för dem som inte kan komma hit. Vissa butiker erbjuder till exempel e-handel och fri hemleverans.

Med rådande tider kommer butikerna i stan tills vidare hålla stängt på söndagarna. Det innebär att vi förflyttar fokus från shopping till häng på många av våra mysiga caféer och restauranger som fortsatt håller öppet.

Tors 26/3 – sön 29/3 kommer alla aktörer (gäller ej butikerna under söndagen) i stan ges möjlighet att flytta ut delar av sin verksamhet på gatan för att möjliggöra till försäljning och servering utomhus. Det innebär att man som besökare kan känna, klämma och förtära mat och dryck utan att behöva gå in.

Läs mer här
Meny
Vad händer?

Sommartorsdagarna®

Vi är stolta arrangörer av Sommartorsdagarna® sedan 1989! Sommartorsdagarna® är sju stycken gratiskonserter med välkända artister varje torsdag v 26-32 mitt på Stora Torget i Borås.

Det är butiker, restauranger och näringslivet i centrala Borås som tillsammans med sponsorer gör det möjligt att bjuda Boråsare och besökare på ett av Sveriges största gratisnöjen.

Sommartorsdagarna® är ett samarrangemang av centrumbolaget Borås City och destinationsbolaget Borås TME.

Årets program och allt du behöver veta på Sommartorsdagarna® egen site sommartorsdagarna.se

FÖRSÄLJNINGSPLATS

Vill du finnas på plats med ditt marknadsstånd under Sommartorsdagarna® 2020? Vi hyr endast ut platser för försäljning av mat, dryck, godis och snacks.
Försäljningen får ske under respektive Sommartorsdag kl 12-23. Observera att du inte får köra in på området före kl 12.00.

ANSÖK OM PLATS

Presentkort

Läs mer om hur du köper och löser in våra presentkort.

Vår verksamhet

Vilka är vi? Vad gör vi? Vad vill vi? Lär dig mer om oss.

Sommartorsdagarna®

Välkända artister varje torsdag hela sommaren.