Följ oss

1:a helgen i advent – Träffa tomten, invigning av tomtens önskelabyrint och invigning av isbanan

10 november 2021
1:a helgen i advent – Träffa tomten, invigning av tomtens önskelabyrint och invigning av isbanan

26-28 november

Julmarknad på Hemgården
Det är åter dags för den traditionella julmarknaden på Hemgården. Fredag 26 november 10-18, lördag 27 november 10-15 och söndag 28 november 11-14. Hemslöjd, teater, tombola och lotteri utlovas. Läs mer i eventet här.

27 november

Tomtens Önskelabyrint
Kom och var med och invig årets mysigaste labyrint där brevlådan till självaste Tomten finns i labyrintens mitt. Tomten kommer även att vara på plats kl 11-13 för att samla in önskelistor, lyssna på julfunderingar eller kanske bara för att få en kram.Julsånger på torget – en allsångsfest

Första adventhelgen blir extra stämningsfull i år med allsångsfest på Stora Torget lördag 27 november kl 16. Du är varmt välkommen att sjunga in advent med vackra julsånger under ledning av Elisabeth Öhrn och konferencier Marie Blomberg.

Under dagen kan du även gå familjetipspromenad på Stora Torget, äta pannkakor och dricka glögg.

28 november

Ponnyridning i Stadsparken
Varje söndag i advent arrangerar Borås City ponnyridning tillsammans med Western Riders Sjuhärad Borås. Ponnyridningen kommer att utgå från isbanan i Stadsparken kl 13-15 och kostar 20:-/varv.


Isshow på isbanan

Klockan 15 inviger vi isbanan i Stadsparken tillsammans med Konståkarna Borås där det bjuds på isshow. Efter showen bjuder konståkarna på sina bästa knep på isen.