Följ oss

1:a helgen i advent

21 november 2022
1:a helgen i advent

25-27 november
Julmarknad på Hemgården
Under första adventshelgen arrangerar Hemgården sin traditionsenliga julmarknad.  Ta del av lotterier, hemslöjd och barnteatern Julens Hjältar.

Öppettider:
Fredag: kl.10-18
Lördag: kl.10-15
Söndag: kl.11-14

26 november
Julljuspromenad
Julen har kommit till Borås City. Det firar vi med att tillsammans gå en promenad för att titta på stans alla juleljus. Kl.16 samlas vi i Stadsparken vid scenen, där bjuds det på magiska christmas carols av Java Joy Singers. Sedan går vi tillsammans i fackeltåg och betraktar den vackra julbelysningen som nu sätter stämningen i stan.  Vi avslutar på Stora Torget där det bjuds på värmande glögg, pepparkakor och en gospelkonsert av Living Gospel. Dessutom gör Önskegranen entré. Här kan du skriva ner dina tankar och önskningar som sedan hängs upp i granen. Inga tankar eller önskningar är för små eller stora!

Workshop – Tova en jultvål
Vävkompaniet bjuder under lördagen in till en julig workshop där hantverk ligger i fokus – tova en jultvål.
Plats: I butiken på Västerbrogatan 15
Tid: 10-13
Pris: 100kr/deltagare

För mer information och anmälan skicka ett mail till: info@vavkompaniet.se. Anmälan sker senast fredagen innan.

27 november
Workshop – Bind din julkrans
Under första advent bjuder N.Y i stan, tillsammans med Erika som driver Blomliw, in till workshop där du har möjlighet att få binda din egen drömlika julkrans. Erika har all erfarenhet inom blombinderi och delar gärna med sig av sina små tips och trix på hur du får till den där vackra kreationen. För mer information och anmälan till workshopen tryck här.