Följ oss

3:e helgen i advent

21 november 2022
3:e helgen i advent

Julmarknad
Under helgen skapas en marknad runt granen på Stora Torget som fylls med mysiga bodar, doften av glögg, brända mandlar och granris, ljudet av eldkorgar som sprakar och stämningsfull julmusik. I bodarna har lokala producenter, entreprenörer och UF-företagare flyttat in med fina råvaror, delikatesser och sitt finaste hantverk och innovativa produkter. Köp med dig ett par mjuka fårskinsstofflor, julkorven eller den godaste honungen.

Under söndagen kommer självaste tomten på besök. Kom och hälsa och passa på att lämna din önskelista till tomten eller i hans stora och magiska brevlåda.

Öppettider:
Lördag: kl.10-16
Söndag: kl.12-16

10 december
Luciakröning
Snart är lucia här. Kl.16 är du varmt välkommen till Stora Torget där Borås och Sjuhäradsbygdens lucia för året ska krönas.

Workshop – Stöpa ljus
Vävkompaniet bjuder under lördagen in till en julig workshop där hantverk ligger i fokus – stöpa ljus.
Plats: I butiken på Västerbrogatan 15
Tid: 10-13
Pris: 100kr/deltagare

För mer information och anmälan skicka ett mail till: info@vavkompaniet.se. Anmälan sker senast fredagen innan.

11 december
Workshop – Skapa din egen julgranskula
Pyssel och stök, precis vad som hör julen till. Panduro tillsammans med by Kaya Augustsson designstudio hälsar dig välkommen att delta i en workshop där kan skapa din egen julgranskula. Det bjuds på värmande glögg och maximal julstämning. För mer information och anmälan tryck här.

Elias Wärme gästbakar
Vad är en jul utan julbak? En självklar del som måste finnas med enligt oss! Under söndagen, kl.12-14, gästar Elias Wärme Cervera i Pallashuset där han gästbakar sin godaste julbakelse. Kom och provsmaka och låt proffset komma med sina bästa tips och trix i julstöket.