Följ oss

Borås Stad bjuder in till föreläsning om franchising

07 maj 2018
Borås Stad bjuder in till föreläsning om franchising

Borås Stad bjuder in till en kväll där de berättar mer och förklarar vad franchising är och om det kan vara något för dig! Det är helt kostnadsfritt och alla är välkomna den 15 maj.

Bor du i eller närheten av Borås? Vill du starta ett eget företag? Då kan franchise vara något för dig. Franchising innebär kortfattat att någon (franchisegivaren) har en framgångsrik affärsidé och ett affärskoncept som andra (du) erbjuds att ta del av. Franchising uppstår när franchisegivaren hyr ut eller upplåter rätten till sitt varumärke och sina driftsmetoder till en eller flera fristående franchisetagare. Franchise är helt enkelt ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé. Med ett sådant koncept kan du slippa gå igenom de svårigheter och misstag som så många nyföretagare tvingas gå igenom till följd av bristande erfarenhet.

Det här är en information- och inspirationskväll som under 2 timmar ska ge dig en god inblick i vad det innebär att starta eget som franchisetagare. Under kvällen kommer de bl.a. att prata om vilken support, stöd och utbildning man får som franchisetagare samt vilka avgifter man betalar. De presenterar exempel på franchisegivare som söker franchisetagare, ni får lyssna på en franchisetagare, inspireras, fika, nätverka och få tips och råd om man är intresserad av att starta eget som franchisetagare + mycket mer! Kostnadsfritt inkl fika

När: Tisdag 15 maj 2018 kl 18.00-20.00

Plats: Textile Fashion Center, Skaraborgsvägen 3, Borås

Pris: Kostnadsfritt

För vem: För dig som funderat på att starta eget, men ännu inte tagit steget. Du kan vara anställd, egenföretagare eller bara helt enkelt intresserad av att byta karriär och bli franchisetagare! Alla är välkomna oavsett var man bor i Sverige, bara du är intresserad av att veta mer om franchise!

Länk till mer info och anmälan: http://www.franchisetorget.se/Boras.html