Följ oss

Experimental battle hos Regionteater Väst på sportlovet!

08 februari 2018
Experimental battle hos Regionteater Väst på sportlovet!

Regionteater Väst anordnar för andra gången Experimental Battle! Detta är en tävling för alla dansintresserade inom alla olika dansstilar. Experimental betyder att man kan utgå ifrån sig själv, musiken och välja den dansstil eller dansstilar som passar en. Man tävlar en mot en och det kommer att finnas tre domare. En host kommer att guida alla under tävlingen och en dj fixar musiken. Mellan de olika tävlingsmomenten så kommer dansgolvet vara tillgängligt för alla att dansa på.

SÅ HÄR FUNKAR EN BATTLE

I denna Experimental Battle så kommer tävlingen att vara en mot en. Experimental betyder att man kan dansa vilken stil man vill och utifrån den man är. I dag finns det många olika dansstilar och det är det som är spännande och roligt med Experimental – allt får vara med!

Det är öppet för vem som helst att tävla. Vi har satt ett max antal på 30 tävlande. Vem som tävlar mot vem lottar vi om.

Experimental Battle kommer att vara på Regionteater Västs scen i Borås. Mitt på scenen kommer själva tävlingen att vara, som åskådare kan man sitta runt om eller på våra publikplatser. Mellan tävlingarna så kan alla vara med och dansa eller värma upp inför kommande tävlingar – så kallade cyphers.

Tävlingen börjar med en preselection/uttagningsomgång där varje dansare har 60 sekunder på sig till musik som väljs av vår Dj. Därefter väljs åtta dansare ut av de tre domarna till kvartsfinal battles. Från kvartsfinal är det utslagstävlingen där domarna avgör direkt efter battlet vem som går vidare i tävlingen. I Kvartsfinal, semifinal och final är det två solos/dansare och 60 sekunder/solo.

Vinnaren får 1000kr
Anmälan: monika.milocco@regionteatervast.se