Följ oss

Julbord i Borås City

Babbel

Välkommen till en smakrik Julfiesta!

Upplev en spanskinspirerad twist på julbordet hos oss på Babbel.

Vår köksmästare Tobias Öberg komponerar en härlig mix av tapasrätter som kommer i tre serveringar under er måltid och delas av alla runt bordet. Kom och njut av en annorlunda julupplevelse som väcker dina smaklökar till liv. Julfiestan serveras mellan 20/11 – 17/12, till Fiestan finns även ett vinpaket som tillval om man vill ge måltiden en extra upplevelse.

Läs mer och boka bord

Townhouse

Jullunch
Varje torsdag till lördag  mellan 30/11 – 23/12 dukar vi upp för en julig och trevlig jullunch. I priset ingår en förrättstallrik (kall tallrik), en huvudrättstallrik (varm tallrik) Självklart ingår det kaffe/ te/ glögg och ett fantastiskt dessertbord på jullunchen.

Julmiddag
Varje torsdag till lördag mellan 30/11 – 23/12 dukar vi upp för en smakrik julmiddag. I priset ingår en 3-rätters a la carte. Självklart ingår det kaffe/ te/ glögg och ett fantastiskt dessertbord på julmiddagen.

Läs mer och boka bord

Quality Hotel Grand Borås

Under en julmiddag på Grand får gemenskapen och riktigt bra mat stå i fokus. Släpp stressen, hetsen och ägna er tid åt det som julen handlar om (enligt oss) – god mat och tid tillsammans.

Under ett julbord på Grand slår ni er ner runt bordet och blir serverade julens smaker under en så kallad sharing dinner. Där fat och skålar med allt som hör julen till ställs mitt på bordet och ni själva tar för er av era favoriter. En fest i doft och smak men framför allt gemenskap och glädje. Allt på ett Quality Hotel Grand i juleskrud, bara det något alldeles extra!

Kontakta julbord@grandboras.se för frågor och bokningar.