Följ oss

Linnea Henriksson på Stora Torget 26/7

24 juli 2018
Linnea Henriksson på Stora Torget 26/7

”Att skriva musik är för mig ett sätt att andas. Att bearbeta och avreagera. Så jag skriver för min egen skull, men det räcker inte. Det har det aldrig gjort. Jag måste få sjunga och dela med mig också. Det som sker när jag och publiken ”snackar” är minst lika viktigt för mig. Då förvandlas mina låtar från att bara vara mina till att börja berätta om någon annans liv OCH blir någon annans. Få saker får mig att känna mig mer levande.” – Linnea

Bara dryga året efter succédebuten ”Till mina älskade och älskare” – som lyckades med den svåra bedriften att lägga beslag både på förstaplatsen på Spotifys albumlista och ge Linnea Henriksson priset ”Årets Artist” på P3 Guld – släppte Linnea Henriksson uppföljaren ”Du söker bråk, jag kräver dans”. Den 13 januari 2017 släpptes nya singeln ”Säga mig”, skriven av henne själv tillsammans med Alex Sköld och producerad av Linnea och Kretsen.

Linnea har under det senaste åren gjort uppskattad programledarkarriär, både för radioprogrammet Hallå P3 och Musikhjälpen 2014-15 tillsammans med Petter, Gina Dirawi och Kodjo Akolor. Under Musikhjälpen 2017 deltog hon utanför buren som resande reporter. Hon är också frontfigur för Spotifys podcast Equalizer där hon möter andra kollegor i musikbranschen.

Program 26/7:

 • 16:30-18:30 PROVA PÅ OLIKA SPORTER MED SPORTS FOR YOU OCH SPELARE IFRÅN NORRBY IF 
  BARNUNDERHÅLLNING – SPONSRAS AV AB BOSTÄDER
  STORA TORGET
 • 19:00 HANNAJOLIN
  LOKALT FÖRBAND
  STORA TORGET
 • 20:00 P4 MÖTER LUKAS MEIJER
  STORA TORGET
 • 21:00 LINNEA HENRIKSSON
  HUVUDARTIST
  STORA TORGET
 • 21:00 TITANIX
  DANSBAND
  STADSPARKEN