Följ oss

Sommartorsdagarna® är äntligen tillbaka i en helt ny tappning!

27 april 2022
Sommartorsdagarna® är äntligen tillbaka i en helt ny tappning!

Sommartorsdagarna® är äntligen tillbaka i en helt ny tappning!

Sommartorsdagarna® Weekend har premiär! Det blir musik, utomhusbio, allsång, mingel, streetfood, dans, möten, Melodikrysset, mat och dryck. Upplev känslan på plats. Hela stan bubblar. Fyra weekends på raken med start torsdag 30 juni, vi ses på stan!  Vi kommer under maj månad släppa allt spännande innehåll från såväl nationella artister till biofilmer och roliga happenings. Håll utkik i våra sociala kanaler och tagga för en riktigt härlig sommar på stan!

TORSDAGARNA
Torsdagarna kommer fortsatt bjuda på livemusik med välkända artister, i år med två nationellt kända artister per kväll, dj´s och happenings. Dansbanden kommer fortsatt att bjuda på livemusik i Stadsparken. Dessutom är planen är att förvandla Stora Torget till en härlig och inbjudande hängmiljö.

FREDAGARNA
Under fredagarna blir Stora Torget en utomhusbio med tillhörande food truck-område, i samarbete med Biofamiljen.

LÖRDAGARNA
Under lördagarna läggs fokus på Stadsparken där inslag som Melodikrysset och dansband blandas med allsång för såväl stora som små.

Sommartorsdagarna® Weekend startar torsdagen den 30 juni och avslutas lördagen den 23 juli. Under maj månad släpps mer information om vad boråsaren och besökaren har att se fram emot denna sommar. Sommartorsdagarna® Weekend arrangeras av Borås City och Borås TME.

Vi ser fram emot en bubblande sommar i Borås! <3

SE HELA SCHEMAT HÄR >>>>