Följ oss

Torsdag på stan och stora torget är bokat!

15 september 2021
Torsdag på stan och stora torget är bokat!

TORSDAG PÅ STAN OCH STORA TORGET ÄR BOKAT!

Den 30/9 kommer vi att bjuda alla boråsare på 400 minuters firande med barnunderhållning, allsång, dansband, DJ, rappare och kända artister. Vi startar självklart kl. 16.21. 400 minuter underhållning kommer framföras av en rad fantastiska artister, alla med en förankring till Borås ❤ Vi kommer att få lyssna till Jill Johnson, Adam Englund, Wiktoria, Songs of Boda, Petrus, Marie Arturén och Mojje & Simba. Dessutom kommer barnfavoriterna Emil och Pippi att inleda kvällen med välkända sånger från Astrids värld. Vi utlovar 400 minuter firande non-stop så allas vår Gino med vänner kommer förse oss med musik och jippon mellan akterna. Dessutom har butikerna extraöppet till kl 20. Vi ser fram emot en fantastisk kväll – från Borås till Borås.

Sändningen sänds även på bt.se.
Denna kväll är arrangeras av Borås City och Borås TME. Till Borås av boråsare.

 

16:30-17:15 Sjung med Emil och Pippi
Vi inleder kvällen med barnfavoriterna Emil och Pippi som tar oss med på en musikalisk resa med välkända låtskatter från Astrids magiska värld.

17:30-18:00 Mojje och Simba
Våra kompisar från djurparken intar scenen och sjunger bland annat den omåttligt populära barnlåten ”Hej Simba”.

18:15-19:00 Allsång med Marie Arturén
Marie kommer även vara kvällens konferenciär och tillsammans med kvällens husband Hit it bjuder hon boråsarna på riktigt härliga allsångsklassiker

19:15-19:45 Petrus 
21-åriga rapparen Petrus Havrell från Viskafors har släppt låtar som han gjort tillsammans med producenten Hofmästarn från Göteborg. Han har tidigare jobbat med artister som Roffe Ruff och inte minst Kapten Röd.

20:00-20:30 Songs of Boda
Bakom namnet Songs of Boda står singer-songwritern Daniel Skoglund och namnet härstammar från uppväxten i Borås som på villovägar blev ett smeknamn. 2018 släpptes ”Iago” med mycket fina recensioner och det genererade spelningar i Sverige och utomlands.

20:45-21:15 Wiktoria
Wiktoria uppvuxen i Brämhult i Borås och har slagit igenom stora med bland annat sin medverkan i Melodifestivalen där hon tre av tre gånger tagit sig vidare direkt till final.

21:15-21:45 Rymdpojken – Adam Englund
Första singeln ”FLIGHTMODE” kom i augusti 2020 och släpptes tillsammans med ingen mindre än Victor Leksell. Rymdpojken är en 27-årig artist och låtskrivare från Borås som också är känd för boråsarna under namnet Adam Englund.

22:00-23:01 Jill Johnson
Jill Johnson är en av Sveriges mest älskade artister och låtskrivare. Hittills har hon hunnit släppa osannolika tjugofem album och gjort succé med egna turnéer. Hon ligger också bakom den oerhört populära, kritikerrosade och prisbelönta programserien ”Jills veranda” på SVT och är den som tagit countrymusikens ställning i Sverige till helt ny nivå.

Gino med vänner underhåller i alla mellanakter <3