Borås 400 år
Borås 400 år
Följ oss

Women On Stage

Women On Stage

Jenny Bohman Roots Revue - nya generationens kvinnliga bluesmusiker Ida Bang, Lisa Lystam och Tove Gustavsson tolkar Jenny Bohmans låtskatt med några av Sveriges allra främsta musiker.

Arrangemangen genomförs på villkor att det anses riskfritt från ”Corona-pandemin” enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Förköp sker via Tickster med ett begränsat antal biljetter. Tvingas vi minska antalet pga covid så gäller de först köpta biljetterna (exempelvis från 100 till 50), och de senast köpta biljetterna återbetalas eller kan bytas ut till senare tillfälle.

Vid köp av medlemsbiljett ska medlemskort för 2020 eller 2021 visas upp. Bordsbokning sker enbart via kontakt med Orangeriet
.
Alla klockslag är preliminära.

Antal biljetter/platser denna kväll 100 st

OBS!
Kyla Brox (GB) – har UTGÅTT pga omständigheter som vi inte rår på, Kyla Brox kommer att ersättas av en annan artist, vi kommer även att sänka biljettpriset till normal nivå igen, återbetalningen av det förhöjda priset kommer givetvis att ske, hur är inte riktigt bestämt än, vi hoppas givetvis att ni vill komma den kvällen ändå... för det blir en underbar kväll med mycket bra musik.
Mvh Cookin'Plats: Orangeriet
Datum: 6 nov
Börjar: 18:00